Doe mee: onderzoek sociale wijkteams

Doe mee: onderzoek sociale wijkteams

Benieuwd hoe de inrichtingskeuzes van uw sociale wijkteams zich verhouden tot andere gemeenten? En wat dit kan betekenen voor de prestaties van uw sociale wijkteams?

Wilt u loskomen van de waan van de dag en samen met andere gemeenten hierop reflecteren? Neem dan deel aan ons vergelijk- en leeronderzoek.

Doel van het vergelijk- en leeronderzoek is om met andere gemeenten te leren over de inrichting en werking van sociale wijkteams. Met als resultaat:

  • Verdieping en reflectie op de inhoudelijke positionering, de organisatorische inrichting en de prestaties van de sociale wijkteams in uw gemeente.

  • Inspiratie en concrete handvatten voor (verdere) doorontwikkeling van de sociale wijkteams in uw gemeente. 

Voor een investering van € 4.950,- krijgt u concreet:

  • Twee interactieve bijeenkomsten met collega’s die voor gelijksoortige dilemma’s staan.

  • Een overall-rapportage met uw sociale wijkteams in perspectief van andere gemeenten en concrete handreikingen voor doorontwikkeling.

In onze uitnodiging hebben we alles op een rij gezet: van het doel en de opzet van het onderzoek tot de kosten voor deelname en aanmeldingswijze. Klik hier voor de uitnodiging (pdf).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joost Janssen of Mirjam van der Bent. Zie hieronder voor de contactgegevens.

« Naar overzicht

Gerelateerd

Duurzame organisatie sociale wijkteams

De gemeente Zwijndrecht en de maatschappelijke partners willen komen tot een nieuwe organisatievorm voor de wijkteams. Wij begeleiden en ondersteunen dit proces.

Lees verder

Whitepaper Slimme sociale wijkteams

Inzichten voor realisatie van een duurzame doorontwikkeling van slimme sociale wijkteams.

Lees verder