SeinstravandeLaar beste dienstverlener!

SeinstravandeLaar beste dienstverlener!

SeinstravandeLaar is in de verkiezing van PM Select 2014 verkozen tot beste dienstverlener voor de overheid in de categorie 'Bestuur en Organisatie'. Wij zijn trots en blij met deze blijk van waardering van alle opdrachtgevers die wij in het afgelopen jaar van dienst mochten zijn. 

Het oplossen van lastige vraagstukken binnen de publieke sector is de kern van ons werk. Omdat we het belangrijk en leuk vinden. En omdat we ons betrokken voelen met de sector, de mensen die daarin werken en de maatschappelijke opgaven die daarin leven.

Daarom dachten we ook het afgelopen jaar graag met onze opdrachtgevers mee over oplossingsrichtingen. Door te luisteren, ons te verdiepen en een bijdrage te leveren. Bijvoorbeeld in de vorm van een kritische reflectie, de begeleiding van een complex oprichtings- of veranderproces of een scherpe analyse op grond van onderzoek. Onze focus ligt daarbij op die markten waarin wij jarenlange ervaring hebben: provincies, gemeenten, bureaus jeugdzorg, omgevingsdiensten en samenwerkingsverbanden. 

De uitverkiezing tot beste dienstverlener voor de overheid (categorie 'Bestuur en Organisatie') was er niet geweest zonder het vertrouwen van onze opdrachtgevers om hen te mogen helpen bij het oplossen van hun vraagstukken. Dit vertrouwen motiveert ons elke dag om het beste uit onszelf te halen. Met dezelfde betrokkenheid en energie zien wij er daarom naar uit om u ook in 2015 weer van dienst te kunnen zijn! 

Download hier het digitale magazine van PM 'De beste 50 dienstverleners van 2014'.

(publicatiedatum: 18 december 2014)

« Naar overzicht

Gerelateerd

Ons jubileummagazine is uit!

Na het vieren van ons eerste lustrum presenteren wij hierbij, met trots, ons jubileummagazine.

Lees verder